• "Bedankt voor de overnachting op deze ptrachtige plek.De Kamer is zeer aangenaam en wij hebben het erg naar onze zin. Nu gaan wij verder fietsen richting Holwerd, maar misschien komen wij wel een keer terug , zo mooi is het hier."


    Salsine DaniŽl en Rasmuus

De Pronkkamer

Bed and Breakfast Friesland

Op zoek naar Bed and Breakfast Friesland? Eén of meerdere nachten logeren en ontbijten in Friesland in een prachtige accommodatie en omgeving? Probeer De Bolstienpleats. Velen gingen u voor en zijn lovend! Deze Bed and Breakfast in Friesland moet u hebben gezien en ervaren!

Bed and Breakfast arrangement

Bed and Breakfast, oftewel 'overnachting en ontbijt' boekt u bij De Bolstienpleats. Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen door Meile en Annie Terpstra, de eigenaren. Zij dragen er zorg voor dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk wordt ervaren. U kunt één nacht komen logeren en ontbijten, maar u bent ook welkom om langer te blijven. Kies zelf een Arrangement.

De Bolstienpleats

De Bolstienpleats is de monumentale kop-hals-rompboerderij van de familie Terpstra in Aalsum, ten noorden van Friesland. De boerderij stamt uit 1860 en is een Rijksmonument. Er zijn twee gastenkamers beschikbaar met ieder een eigen badkamer. Deze gastenkamers zijn nog geheel in oude stijl gebleven. Lees meer over De Bolstienpleats.

Dokkum

Dokkum ligt slechts twee kilometer ten zuiden van Aalsum. Geniet van de gezelligheid van deze prachtige stad, het dorpje Aalsum en de rust en stilte van het platteland in Friesland. Lees meer over Dokkum.

Friesland

Friesland staat bekend om de Friese taal, de Friese wateren, de Friese Elf Steden, uitgestrekte natuurgebieden en niet te vergeten de Friese eilanden, waar jaarlijks vele toeristen naar toe trekken. In Friesland valt genoeg te beleven, maar bovenal kunt u in Friesland heerlijk tot rust komen. Meer informatie over Friesland.


  • Geschreven op: 13-01-2016
    U bent de gelukkige winnaar van een Booking. com... Lees verder >>


Fam. Terpstra
Dokkumerwei 2
9121CD Aalsum/Dokkum
tel: 0519-292648
mobiel 06-51108329
* Gratis WIFI

U kunt ons bellen of ons contactformulier invullen.

Bekijk ook onze pagina op Facebook!