• "Het was geweldig hier, we hebben heerlijk geslapen in de gezellige kamer. Fijne douche. En wat een fantastisch ontbijt."


    Jhon en Clarie

Bolstienpraat

Hengst veulen

Geschreven op: 23-05-2014

En weer een prachtig hengst veulen geboren , Bryolitha.T. heeft haar vierde veulen gekregen,  Vorig jaar was haar volle broer kampioen van Noord Nederland en nr.drie van heel Nederland. Hopelijk doet dit nieuwe veulen het net zo goed.
Hij lijkt net zo brutaal als zijn broer, wij wachten af. Spannend.
Nu nog een naam...Lees verder >>

Winnaar Nederlandse Bed & Breakfastprijs 2013

Geschreven op: 30-10-2013

Uit het juryrapport:
Pronkkamer De Bolstienpleats in Aalsum is een B&B in een monumentale Friese boerderij met een prachtige originele slingertuin in 1870 aangelegd door tuinarchitect Gerrit Vlaskamp. De twee mooie gastenkamers zijn in authentieke stijl ingericht en hebben uitzicht op de weide met paarden of de tuin. Het hartelijke en vanzelfsprekende gastheerschap van Annie en Meile tezamen met het heerlijke ontbijt maakt De Bolstienpleats tot een uitstekende Pronkkamer. Een bezoek is een bijzondere belevenis.

.

Derde prijs

Geschreven op: 26-08-2013

Bij de verkiezing , mooiste pleats van Fryslân in het jaar  2013 , is aan "De Bolstienpleats". de derde prijs toegekend. Het thema was dit jaar hergebruik, het geven van een nieuwe functie aan een oude boerderij. Gelet werd op:

Architectuurhistorie - Zijn ingrepen met respect  voor de authenticiteit en monumentale waarden van de...Lees verder >>

Geschreven op: 16-08-2013

Vandaag nieuw succes voor ons hengst veulen Inferno . Hij was kampioen in Tolbert van de drie Noordelijke provincies. In Ermelo is hij bij de Nederlandse kampioenschappen derde geworden.

Twee Starsale-veulens wisten de prestigieuze finale van de Nationale Veulen Keuring te bereiken vandaag in Ermelo! Op een knappe derde plaats eindigde Inferno (Etoulon VDL...Lees verder >>

Jonge Veulenkeuring 26 juli 2013

Geschreven op: 30-07-2013

Op de jonge Veulenkeuring in het Groningse Tolbert, is ons veulen Inferno geboren 12 juni 2013, Kampioen  bij de springveulens van de  drie Noordelijke provincies geworden. Volgens het jury rapport : Kampioen  Inferno liet zich ook bij het overkampen nog overtuigend zien. "Een modern veulen die over een goede lengte beschikt ,  een...Lees verder >>

Stadswandeling Dokkum

Geschreven op: 14-05-2013

Elke woensdagmiddag in de maanden mei , juni, juli, augustus , wordt er een stadswandeling Door Dokkum georganiseerd.
Maak eens kennis met de op één na oudste stad van Friesland: Dokkum. Deze stadswandeling leidt jou langs de mooiste plekjes.
Beschermd stadsgezicht
Dokkum was één van de eerste steden in Nederland met de status 'beschermd Stadsgezicht'. In de loop der jaren is het beeld van de oude binnenstad weinig veranderd.

 
 

1e paal voor Waddenwandelennetwerk

Geschreven op: 28-09-2012

Met een ferme klap op het eerste knooppuntpaaltje gaf gedeputeerde Wiebe van der Ploeg van de provincie Groningen woensdag 19 september in Lauwersoog het officiële startschot voor de aanleg van Waddenwandelen. Met ruim 1200 kilometer aan wandelroutes wordt dit het grootste wandelpadennetwerk van Nederland. Waddenwandelen ontsluit het hele waddengebied; van de kop van...Lees verder >>

Even voorstellen

  • Hengst veulen

    Geschreven op: 23-05-2014
    En weer een prachtig hengst veulen geboren , Bryolitha.T.... Lees verder >>


Fam. Terpstra
Dokkumerwei 2
9121CD Aalsum/Dokkum
tel: 0519-292648
mobiel 06-51108329

U kunt ons bellen of contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Bezoek ons op Google+.