• "Wat een hartelijkheid en gezelligheid. Samen met onze oudste Sebastiaan en Leontiene, voelden we ons welkom en thuis.( Weekend van onze kinderen gekregen). Gezellig aan de keukentafel en vanochtend nog even..."


    Herm en Miriam

Ervaringen

Gerard en Hermien en Toos en Piet

De laatste overnachting van onze 11 stedenfietsttocht was bij u op de Bolstienpleats. We kunnen zeker spreken van Lest - best. De zeer gastvrije ontvangst en het fantastische verblijf is een geweldige afsluiting van onze fietsttocht.We hebben genoten van een mooi Friesland, de ontmoetingen met gastvrije mensen en een super gezellige week.    Hartelijk dank voor alles en veel geluk voor u beiden.

 

Minnie en Arnold

Op onze fietstocht was het een prettig verblijf op de" Bolstienpleats". Fijne ontvangst prettige gesprekken en een fijne kamer. Het ontbijt was ronduit perfect.

JosŤ

Hartelijke ontvangst, om heerlijk bij tekomen na het wadlopen. Warme douche en super ontbijt. Mooie gezellige kamer met heerlijk bed, smaakvol ingericht.Jammer dat we maar èèn nachtje hier van kunnen genieten. we hopen ooit retour te komen.

Margriet en Ans

We hebben het helemaal goed gehad. Dank voor al uw goede zorgen.Jammer dat het weer niet echt mee wilde werken, maar we zijn er wel steeds op uit geweest. en hebben veel ontdekt in Friesland . Een prachtig land. Tot ziens

Janneke en Cees

De eerste aanblik is een prachtig gevormde en onderhouden tuin voor een oude boerderij. Er straalt rust uit. En de tweede indruk na de uitnodiging voor een kopje koffie  is hartelijkheid en gezelligheid. Over het ontbijt hoef  ik niet uit  te wijden, velen voor ons deden dat al .

 

Francien

Wat een heerlijke plek. Heerlijk bed. Veel te lekkere zelfgebakken koekjes. En dan die dartele veulentjes s,ochtens in de wei. Ik kom al meer dan 40 jaar in deze buurt maar het blijft een wonder . Heel veel dank, ik kom graag weer terug.

Fam. de Gruyter

Wij kwamen naar het hoge noorden om te gaan wadlopen, wat een hele belevenis was en om Friesland beter te leren kennen , dat is gelukt, mede dankzij jullie wijdse uitzicht, rust goede verzorging en gezellige conversatie.

Schiermonnikoog en het heerlijke diner bij de Posthoorn was verwennerij van de bovenste plank. Hartelijk dank voor deze Friese belevenis.

Thieu en Madeleine ( Be)

Wij vonden het fantastisch in Friesland en bij jullie. Friesland en jullie zijn puur naturel.De kamers en ook de Bolstienpleats zelf zijn top.Ook het ontbijt was de moeite, lekker brood en alles vers. Dank je wel lieve mensen en hopenlijk tot binnenkort.

Wim en Anneke

Bedankt voor de heel hartelijke ontvangst en de gastvrijheid op "De Bolstienpleats".Dit deel van Friesland kenden we nog niet. We hebben genoten. Ook van onze fietstocht  over Ameland. We zullen dit fijne adres aan vrienden en familie doorgeven.

Linn en Riet ( BelgiŽ )

We hebben genoten van ons 8 daags verblijf op jullie prachtige Hoeve. Van hier als uitvalsbasis hebben we het mooie Noord - Friesland  en enkele Eilanden kunnen ontdekken.Het heerlijke ontbijt s"morgens zorgde telkens weer voor een  begin van de dag.

De gastvrijheid van de gastheer en gastvrouw ( met haar vele tips ) zullen ons nog lang bij blijven. Bedankt voor alles. 

Elly

Eèn nacht veel te kort, maar niet om te vergeten.Wat een heerlijke plek, prachtige boerderij en de geweldige gastvrijheid.

Cor en Grietje

  "  Rust  "

Al 30 jaar wonen wij al niet meer in Friesland. Vergeten waren wij de rust en de schoonheid van deze prachtige provincie. Wat heerlijk om hier te zijn en dan vooral op deze gastvrije Boerderij. Heel veel dank.

Lode en Mascha

Wij zijn gisteren hier gekomen en gaan helaas morgen al weer naar huis.Wij hebben erg genoten van de gastvrijheid en van de mooie omgeving.Wij vinden 't zeer de moeite waard om nogmaals terug te komen en zullen dit zeker aanbevelen.Dank jullie wel.

P.s Gisteravond super mooie wijde zonsondergang.

Margriet en Frits

Hartelijk dank voor uw goede zorgen en het overheerlijke ontbijt. Wat een mooie stek om te verblijven. De prachtige paarden en het verhaal daar bij.We hebben er van genoten.Het Friese land heeft nog genoeg geheimen om terug te komen, maar dan wel naar deze plek.

Corrie en Rinus

Binnen de vijf minuten voelden wij ons hier thuis en praaten we of we de fam, Terpstra al jaren kenden. In deze prachtige boerderij, waarvan de inrichting al even mooi is en zeer smaakvol, is alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Dit alles maakt dat het hier zeer aangenaam verblijven is.Wij zijn de fam. Terpstra dankbaar voor de hulp bij het lossen van de bagage en de fietsen.

Herm en Miriam

Wat een hartelijkheid en gezelligheid. Samen met onze oudste Sebastiaan en Leontiene, voelden we ons welkom en thuis.( Weekend van onze kinderen gekregen). Gezellig aan de keukentafel en vanochtend nog even de Elfstedentochten van 1963 1985- 1986 en 1997 doorgenomen.

Bedankt voor het heerlijke ontbijt, alle goede zorgen en fijne gesprekken. Wie weet .... ooit tot ziens.

Anneke en Patrick

Bedankt voor de gastvrijheid . Een mooie uitvalsbasis om te onthouden en aan te bevelen als je het Noorden van het land incl. Schiermonnikoog wilt bezoeken en ontdekken.

 

Marcel Barendrecht

Het was een bliksem bezoek,maar ik weet nu al dat ik terug ga komen.Wat een rust,wat een gastvrijheid. Volgende keer neem ik mijn kinderen mee. Weet zeker dat ze het leuk zullen vinden.

 

Tieneke en Wim

 In de koudste mei maand sinds 50 jaar, kozen wij ervoor  om er even tussen uit te gaan. Wij genoten van een zeer gastvrij  verblijf.

Annie en Meile jullie krijgen  van ons een grote pluim. Een comfortabele kamer, een huiselijke sfeer. Kortom voortreffelijk.

Lieve groet

Jan en Hielkje

 Leave minsken , ut wie wer tyge bij tyge. Beter is mijn Fries niet. Schrijven heb ik helaas niet in het Fries geleerd. Maar goed vertalen hoef ik het niet voor jullie. 

Hoe thuis was het bijna.Blijf uw plekje koesteren, het is heel bijzonder, zeker door wie u beiden bent. Dank u wel  en oat sjen. 

Jan en Lenie

Het was weer een genoegen bij u te mogen logeren, wij waren weer als de vorige keer met een van mijn Oldtimers, die weer bij u in de schuur gestald mocht worden. Wij hopen dit bezoek  als traditie te herhalen. De ontvangst was weer top.

Marcel en Corrie

Bedankt voor de gastvrijheid, het heerlijke ontbijt en de prachtige kamer. 

Hans en Miranda

Auto neergezet in Burgum en na 50 km. fietsen kwamen wij aan en kregen  een hartelijke ontvangst. Koffie, thee en lekkere friese koek.Later nog een rondleiding naar de paarden , het koetshuis en enthousiaste verhalen .Heerlijk geslapen, een zalig ontbijt.Het was maar voor een nachtje maar helemaal top.

Karin en Mette

 Bedankt voor de prettige ontvangst op jullie prachtige boerderij.Wij komen vast eens terug als de zon schijnt.

Eva en Lisa

Een week Friesland begon voor ons in Aalsum in de Pronkkamer. Van hieruit naar Ameland en de Westpolder (Gr). Goed verzorgd en  geinformeerd over het wel en wee in dit deel van ons land, waar we niet vaak komen.Vleermuizen ( zo groot ) s,avonds, pracht veulen in de wei. Alles was goed verzorgd...Lees verder >>

Crisje en Augelo

Wij hebben genoten van  Friesland, Schiermonnikoog en van jullie vriendelijke gastvrije ontvangst in jullie prachtige boerderij. Bedankt en succes met de paarden en veulentjes .

Ton en Yvonne

Bedankt voor de gastvrijheid. Hele mooie omgeving, wij hebben er van genoten .Tot een volgende keer.

Nele en Jeroen

Bijzonder mooie mensen in een bijzonder mooi huis in een bijzonder mooie omgeving. Wij hebben er van genoten.We gaan thuis deze verblijf plaats  aanraden . Vele groeten.

 

Cobi en Bert

Een paar dagen mochten wij op de "Bolstiennpleats"genieten van: De Gezellige ontvangst :De mooie Miedema Kamer: De heerlijke creatieve ontbijtjes: Een goede nachtrust: Het ruime uitzicht: De merries met hun veulens. En nog zo het een en ander. Maar vooral ook van het prachtige landschap van Noord Friesland, met de kleine van nog nooit gehoorde dorpjes met hun mooie kerken. Veel dank.

Joop en Joke

Christa en Jacob, hadden ons geen betere tip kunnen geven. We hebben genoten van het prachtige wijde en weideland. Van een dagje Schiermonnikoog waar we s,avonds op de terugweg zomaar twee sierlijk springende hertjes zagen.Totaal 200 km. gefietst  met prachtig weer.Dat alles zo fijn was, lag voor een heel groot deel aan ons...Lees verder >>

Fam. Verweij

Leave minsken.

Fier fuort en dochs sa tichte bij. Hearlik om wer yn in stikje fan ùs lân te wêzen,wêr jins woartels lizze.We hawwe it tige nei it sin hâwn.Moai waar, lekker fytse en ùtfanhûzje op in bjusterbaarlik plak.Wat in prachtige buorkerij en wat un mooi hûsrie. It moarns iten yn in skitternde keamer....Lees verder >>

Harm en Jos.

Wij waren in Dokkum voor een droevige gebeurtenis, voor een begrafenis en wilden niet s,avonds terugreizen en waren blij dat jullie plaats hadden voor ons. Nu sliepen wij in de kamer met uitzicht naar het zuiden, de vorige keer, dat we hier waren sliepen we op de kamer met uitzicht op het oosten.

Wat...Lees verder >>

Ad en Vera.

Wat is het toch heerlijk om hier te zijn.Genoten van de gastvrijheid ,het heerlijke ontbijt en de mooie omgeving.

                              

Maarten-Joost,Savanna.en Antal-Jan

Dit was onze eerste ervaring met B&B. Wij kunnen u zeggen dat het een goede en leuke ervaring was. Heerlijk ontbijt, fijne kamer en vooral uw gastvrijheid en ontvangst.

Vond ik u paarden mooi, leuke kamer, lekker ontbijt.     Antal-Jan

Frederik en Ilse

Allerhartelijkste ontvangst met oranje koek en thee, de Friese gastvrijheid op z"n best.  We genoten van onze 2 dagen hier en zullen nog vaak aanjullie terugdenken. Lekker geslapen in een prachtige kamer met dito uitzicht. Veel liefs van .

Even voorstellen

  • Winnaar Nederlandse Bed & Breakfastprijs 2013

    Geschreven op: 30-10-2013
    Uit het juryrapport: Pronkkamer De Bolstienpleats in Aalsum is een... Lees verder >>


Fam. Terpstra
Dokkumerwei 2
9121CD Aalsum
tel: 0519-292648

mobiel 06-51108329

U kunt ons bellen of contact met ons opnemen via ons contactformulier.

info@debolstienpleats.nl