• "Wat een fantastische aankomst.  Gelijk op kraamvisite bij het pasgeboren veulen. En dan ook gelijk gezellig aan de keukentafel, met koffie / thee en oranjekoek. We voelden ons gelijk thuis. Was..."


    Peter en Karin

Ervaringen

Corrie en Rinus

Binnen de vijf minuten voelden wij ons hier thuis en praaten we of we de fam, Terpstra al jaren kenden. In deze prachtige boerderij, waarvan de inrichting al even mooi is en zeer smaakvol, is alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Dit alles maakt dat het hier zeer aangenaam verblijven is.Wij zijn de fam. Terpstra dankbaar voor de hulp bij het lossen van de bagage en de fietsen.

Marcel Barendrecht

Het was een bliksem bezoek,maar ik weet nu al dat ik terug ga komen.Wat een rust,wat een gastvrijheid. Volgende keer neem ik mijn kinderen mee. Weet zeker dat ze het leuk zullen vinden.

 

Tieneke en Wim

 In de koudste mei maand sinds 50 jaar, kozen wij ervoor  om er even tussen uit te gaan. Wij genoten van een zeer gastvrij  verblijf.

Annie en Meile jullie krijgen  van ons een grote pluim. Een comfortabele kamer, een huiselijke sfeer. Kortom voortreffelijk.

Lieve groet

Jan en Hielkje

 Leave minsken , ut wie wer tyge bij tyge. Beter is mijn Fries niet. Schrijven heb ik helaas niet in het Fries geleerd. Maar goed vertalen hoef ik het niet voor jullie. 

Hoe thuis was het bijna.Blijf uw plekje koesteren, het is heel bijzonder, zeker door wie u beiden bent. Dank u wel  en oat sjen. 

Jan en Lenie

Het was weer een genoegen bij u te mogen logeren, wij waren weer als de vorige keer met een van mijn Oldtimers, die weer bij u in de schuur gestald mocht worden. Wij hopen dit bezoek  als traditie te herhalen. De ontvangst was weer top.

Hans en Miranda

Auto neergezet in Burgum en na 50 km. fietsen kwamen wij aan en kregen  een hartelijke ontvangst. Koffie, thee en lekkere friese koek.Later nog een rondleiding naar de paarden , het koetshuis en enthousiaste verhalen .Heerlijk geslapen, een zalig ontbijt.Het was maar voor een nachtje maar helemaal top.

Karin en Mette

 Bedankt voor de prettige ontvangst op jullie prachtige boerderij.Wij komen vast eens terug als de zon schijnt.

Eva en Lisa

Een week Friesland begon voor ons in Aalsum in de Pronkkamer. Van hieruit naar Ameland en de Westpolder (Gr). Goed verzorgd en  geinformeerd over het wel en wee in dit deel van ons land, waar we niet vaak komen.Vleermuizen ( zo groot ) s,avonds, pracht veulen in de wei. Alles was goed verzorgd...Lees verder >>

Crisje en Augelo

Wij hebben genoten van  Friesland, Schiermonnikoog en van jullie vriendelijke gastvrije ontvangst in jullie prachtige boerderij. Bedankt en succes met de paarden en veulentjes .

Ton en Yvonne

Bedankt voor de gastvrijheid. Hele mooie omgeving, wij hebben er van genoten .Tot een volgende keer.

Nele en Jeroen

Bijzonder mooie mensen in een bijzonder mooi huis in een bijzonder mooie omgeving. Wij hebben er van genoten.We gaan thuis deze verblijf plaats  aanraden . Vele groeten.

 

Cobi en Bert

Een paar dagen mochten wij op de "Bolstiennpleats"genieten van: De Gezellige ontvangst :De mooie Miedema Kamer: De heerlijke creatieve ontbijtjes: Een goede nachtrust: Het ruime uitzicht: De merries met hun veulens. En nog zo het een en ander. Maar vooral ook van het prachtige landschap van Noord Friesland, met de kleine van nog nooit gehoorde dorpjes met hun mooie kerken. Veel dank.

Joop en Joke

Christa en Jacob, hadden ons geen betere tip kunnen geven. We hebben genoten van het prachtige wijde en weideland. Van een dagje Schiermonnikoog waar we s,avonds op de terugweg zomaar twee sierlijk springende hertjes zagen.Totaal 200 km. gefietst  met prachtig weer.Dat alles zo fijn was, lag voor een heel groot deel aan ons...Lees verder >>

Fam. Verweij

Leave minsken.

Fier fuort en dochs sa tichte bij. Hearlik om wer yn in stikje fan ùs lân te wêzen,wêr jins woartels lizze.We hawwe it tige nei it sin hâwn.Moai waar, lekker fytse en ùtfanhûzje op in bjusterbaarlik plak.Wat in prachtige buorkerij en wat un mooi hûsrie. It moarns iten yn in skitternde keamer....Lees verder >>

Harm en Jos.

Wij waren in Dokkum voor een droevige gebeurtenis, voor een begrafenis en wilden niet s,avonds terugreizen en waren blij dat jullie plaats hadden voor ons. Nu sliepen wij in de kamer met uitzicht naar het zuiden, de vorige keer, dat we hier waren sliepen we op de kamer met uitzicht op het oosten.

Wat...Lees verder >>

Ad en Vera.

Wat is het toch heerlijk om hier te zijn.Genoten van de gastvrijheid ,het heerlijke ontbijt en de mooie omgeving.

                              

Maarten-Joost,Savanna.en Antal-Jan

Dit was onze eerste ervaring met B&B. Wij kunnen u zeggen dat het een goede en leuke ervaring was. Heerlijk ontbijt, fijne kamer en vooral uw gastvrijheid en ontvangst.

Vond ik u paarden mooi, leuke kamer, lekker ontbijt.     Antal-Jan

Frederik en Ilse

Allerhartelijkste ontvangst met oranje koek en thee, de Friese gastvrijheid op z"n best.  We genoten van onze 2 dagen hier en zullen nog vaak aanjullie terugdenken. Lekker geslapen in een prachtige kamer met dito uitzicht. Veel liefs van .

Harold en Yvon

We hebben genoten.Genoten van de mooie natuur hier in het " hooge "noorden, van de vriendelijke mensen en vooral van deze B&B. Jullie zijn fantastisch, gastvrij en gezellig. En dit stukje Nederland verdient nog veel meer bezoekers.

Peter en Karin

Wat een fantastische aankomst.  Gelijk op kraamvisite bij het pasgeboren veulen. En dan ook gelijk gezellig aan de keukentafel, met koffie / thee en oranjekoek. We voelden ons gelijk thuis. Was echt genieten van de rust, stilte . En prachtig om het veulen zijn eerste sprongen te zien maken in de wei. Hartelijk dank voor de gezelligheid ,gastvrijheid, voor alles.

Gretha en Adrie

Wij hebben heel erg genoten, van jullie gastvrijheid en interesses.En ook nogmaals bedankt dat wij de geboorte van het veulen mochten meemaken. Ook hopen wij dat  de geboorte van het tweede veulen goed verloopt. Veel lieve groetjes van de  zusjes

Truus en Anny

Wij hebben genoten van het Friese land, maar vooral van jullie mooie plek en buitengewoone gastvrijheid en zorg.We werden verrast door het uitgebreide heerlijke ontbijt en de bijzondere sfeer. We zullen hier nog lang aan terugdenken. Succes met deze mooie B&B.

Ook succes met jullie prachtige paardenfokkerij. Alle goeds.

Jaap en Jacomien

Beste gastvrouw , gastheer. Wat vinden wij het geweldig dat u deze pleats helemaal in oude stijl houdt. Daar zijn wij heel blij om.

Zulke juweeltjes uit het verleden dienen met respect in ere gehouden worden.Fijn dat we er van mochten genieten.

Peter en Ineke

Wat een mooie B&B hebben jullie.En vooral heel gezellig, met de manier waarop jullie het invullen.Wij voelden ons meteen helemaal thuis.Lekker geslapen, lekker ontbijt, mooie verhalen over het boereleven van jullie.Iedere ochtend de veulens rennend in de wei.

Veel dank.

Jhon en Clarie

Het was geweldig hier, we hebben heerlijk geslapen in de gezellige kamer. Fijne douche. En wat een fantastisch ontbijt.

Guy en Chris

Echt een mooie locatie,fijne kamer en vooral een vriendelijke gastheer en gastvrouw. Wij hebben genotenvan jullie Friesland. Zeker een reden om terug te komen. Bedankt voor alle zorg.

Wim en Reina

Wat hebben we het gezellig gehad bij jullie.Alles wasdik voor elkaar. Het beste en bedankt .

Leo en Renate

Een heerlijke locatie, met een super lekker ontbijt. Bedankt voor deze goede zorgen.

Even voorstellen

  • Hengst veulen

    Geschreven op: 23-05-2014
    En weer een prachtig hengst veulen geboren , Bryolitha.T.... Lees verder >>


Fam. Terpstra
Dokkumerwei 2
9121CD Aalsum/Dokkum
tel: 0519-292648
mobiel 06-51108329

U kunt ons bellen of contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Bezoek ons op Google+.