• "Hartelijk dank voor de ontvangst en uw gastvrijheid. Wat is het heerlijk om hier , na een dagje Dokkum en een dagje Schiermonnikoog , terug te komen en te genieten van..."


    Olaf en Marlies

De Pronkkamer

Bolstienpraat

Geschreven op: 13-01-2016

U bent de gelukkige winnaar van een Booking. com Guest Revieuw Award.

We zijn verheugd om te zien dat u een  Guest Revieuw Award heeft gewonnen. Van harte gefeliciteerd .Gasten waarderen  wat u voor hen doet en dat is niet onopgemerkt gebleven. Zij gaven u de beste gastenervaring. Het is ons een genoegen om...Lees verder >>

Riet dekken

Geschreven op: 17-07-2015

De westkant van onze boerderij "De Bolstienpleats". is van nieuw riet voorzien. We hebben alle soorten weer gehad , van windkracht 8 tot bloedheet. Heel blij dat de rietdekkers komen, nog veel blijer dat het klaar is. Voorlopig zijn we klaar voor de komende 30 jaar.

 

Beoordeling Booking.

Geschreven op: 04-06-2015

Dank je wel gasten . hier zijn wij erg blij mee.

Winnaar Nederlandse Bed & Breakfastprijs 2013

Geschreven op: 30-10-2013

Uit het juryrapport:
Pronkkamer De Bolstienpleats in Aalsum is een B&B in een monumentale Friese boerderij met een prachtige originele slingertuin in 1870 aangelegd door tuinarchitect Gerrit Vlaskamp. De twee mooie gastenkamers zijn in authentieke stijl ingericht en hebben uitzicht op de weide met paarden of de tuin. Het hartelijke en vanzelfsprekende gastheerschap van Annie en Meile tezamen met het heerlijke ontbijt maakt De Bolstienpleats tot een uitstekende Pronkkamer. Een bezoek is een bijzondere belevenis.

.

Derde prijs

Geschreven op: 26-08-2013

Bij de verkiezing , mooiste pleats van Fryslân in het jaar  2013 , is aan "De Bolstienpleats". de derde prijs toegekend. Het thema was dit jaar hergebruik, het geven van een nieuwe functie aan een oude boerderij. Gelet werd op:

Architectuurhistorie - Zijn ingrepen met respect  voor de authenticiteit en monumentale waarden van de...Lees verder >>


  • Geschreven op: 13-01-2016
    U bent de gelukkige winnaar van een Booking. com... Lees verder >>


Fam. Terpstra
Dokkumerwei 2
9121CD Aalsum/Dokkum
tel: 0519-292648
mobiel 06-51108329
* Gratis WIFI

U kunt ons bellen of ons contactformulier invullen.

Bekijk ook onze pagina op Facebook!