• "Het was louter toeval dat we op deze fijne plek terecht kwamen.Maar wat hebben we genoten van  zowel de accomodatie als de heerlijke rust. Overal is zorg aan besteed en dat..."


    Erik en Margot.

De Pronkkamer

Ervaringen

Fam. Verweij

Leave minsken.

Fier fuort en dochs sa tichte bij. Hearlik om wer yn in stikje fan ùs lân te wêzen,wêr jins woartels lizze.We hawwe it tige nei it sin hâwn.Moai waar, lekker fytse en ùtfanhûzje op in bjusterbaarlik plak.Wat in prachtige buorkerij en wat un mooi hûsrie. It moarns iten yn in skitternde keamer....Lees verder >>

Peter en Karin

Wat een fantastische aankomst.  Gelijk op kraamvisite bij het pasgeboren veulen. En dan ook gelijk gezellig aan de keukentafel, met koffie / thee en oranjekoek. We voelden ons gelijk thuis. Was echt genieten van de rust, stilte . En prachtig om het veulen zijn eerste sprongen te zien maken in de wei. Hartelijk dank voor de gezelligheid ,gastvrijheid, voor alles.

Gretha en Adrie

Wij hebben heel erg genoten, van jullie gastvrijheid en interesses.En ook nogmaals bedankt dat wij de geboorte van het veulen mochten meemaken. Ook hopen wij dat  de geboorte van het tweede veulen goed verloopt. Veel lieve groetjes van de  zusjes

Truus en Anny

Wij hebben genoten van het Friese land, maar vooral van jullie mooie plek en buitengewoone gastvrijheid en zorg.We werden verrast door het uitgebreide heerlijke ontbijt en de bijzondere sfeer. We zullen hier nog lang aan terugdenken. Succes met deze mooie B&B.

Ook succes met jullie prachtige paardenfokkerij. Alle goeds.

Jaap en Jacomien

Beste gastvrouw , gastheer. Wat vinden wij het geweldig dat u deze pleats helemaal in oude stijl houdt. Daar zijn wij heel blij om.

Zulke juweeltjes uit het verleden dienen met respect in ere gehouden worden.Fijn dat we er van mochten genieten.

Peter en Ineke

Wat een mooie B&B hebben jullie.En vooral heel gezellig, met de manier waarop jullie het invullen.Wij voelden ons meteen helemaal thuis.Lekker geslapen, lekker ontbijt, mooie verhalen over het boereleven van jullie.Iedere ochtend de veulens rennend in de wei.

Veel dank.

Leo en Agnes

Wij zijn gistermiddag hartelijk ontvangen, met koffie en oranjekoek.Uw boerderij is heel erg mooi en erg verzorgd. Ik ga dit aanbevelen bij fam. en vrienden .We hebben heerlijk geslapen. Zo hoort een B&B te zijn, volgens ons.Nu nog een lekker ontbijt, dan op Leeuwarden aan voor de laatste stempel, want wij zijn dat stel dat de elf steden tocht doet op de fiets. Bedankt

Peter en Joke

Het was fijn om zo hartelijk ontvangen te wordenen zelfs met koffie en fries gebak. We hebben fijn gepraat en daarna heerlijk in een goed bed  geslapen, nu zoals ik steeds van de vorige lees een goed ontbijt, we gaan het meemaken. Veel dank en  tot een volgende keer.

 

Michel en Nathalie.

Wat een aangename ontdekking. Nooit waren wij in Friesland geweest, deze streek is echt prachtig.Maar wat nog mee brengt is onze keus voor "De Bolstienpleats".Als Belg en franstalig ga ik nu over in "t Frans.

Découvrir la Frise d’ici est magnifique. Cette maison d’hôtes est tout simplement parfaite,

Une très belle ancienne ferme typique de...Lees verder >>

Azing en Ina.

Na zo,n lange reeks van lofuitingen, weten we nauwelijks meer wat er te zeggen valt.We kunnen alleen maar zeggen dat jullie terecht zijn bekroond. Ook van harte gefeliciteerd met de 3e prijs van jullie prachtige veulen. En dan vandaag nog het goede nieuws , dat er een nieuw veulen op komst is...Lees verder >>

Wim en Wietske ,

Wat een voorrecht om te kunnen logeren in deze prachtige " kop, hals, romp ", boerderij. We hebben erg genoten van ons verblijf , mede door de hartelijke en gemoedelijkheid van jullie .

Henk en Berry,

Deze 3 dagen , in het hoge Noorden , zal altijd in ons geheugen gegrift staan. Ons verblijf op de Bolstienpleats, alwaar gastvrijheid en hartelijkheid hoog  in het vaandel staan draagt daar in hoge mate bij. Echt om terug te komen.

Jan en Edith,

Wat een prachtige plek om te verblijven, met recht een pronkstuk. Dank voor de gastvrijheid en de verhalen over de paarden. We hebben heerlijk geslapen en het onbijt was super. Wie weet tot ziens.

Leo en Agnes.

Wij zijn gistermiddag hartelijk ontvangen met koffie en oranjekoek. Uw boerderij is heel erg mooi , uw tuin goed verzorgd. Ik ga dit aanbevelen bij Familie. We hebben heerlijk geslapen. Zo hoort een B&B te zijn, volgens ons, nu nog een lekker ontbijt dan op  Leeuwarden aan voor de laatste stempel, want wij zijn dat stel dat de 11 steden tocht op de fiets doet.

Peter en Joke.

Het was fijn om zo hartelijk ontvangen te worden en zelfs met koffie en Fries gebak. We hebben fijn gepraat en daarna in een heerlijk bed geslapen, nu zoals ik steeds van de vorige lees een goed ontbijt, we gaan het meemaken, veel dank en misschien tot een volgende keer.

Dick en Anita

Als je komt zul je het goed hebben, is een gezegde dat helemaal op jullie van toepassing is: wat hebben wij het goed gehad. We hebben genoten van de prachtige kamer, met uitzicht op de paarden en de veulens, die heerlijk door de wei dartelen.Ook hebben we genoten van het heerlijke ontbijt waar...Lees verder >>

Ron en Liz.

Meile and Annie, we had a wonderful time at your farm.This at a magical place with so  much history and charm.Thank you for sharinn it with us. We en joyed talkine you ( English en Frisian ).Abot your family and horses. We wil remember it always.

And your Breakfast weve super. Perhaps one day you can visit us in Ontario.

Axel en Florien

Het is hier fantastisch. We hebben goed geslapen in het heerlijke bed. Het ontbijt was uitgebreid, met warme croisants , gekookt eitje, heerlijke yogurth en koffie en thee. Dank jullie wel voor het gastvrije ontvangst .

Ron, Annemoon en Aeneas

 Wat een rust en een heerlijk welkom. Met een stuk oranjekoek ontvangen. Het voelt voor mij als vroeger en als familie.Dank voor de goede zorgen. We komen graag nog een keer.

Jelke en Jantine.

 Bedankt foar de gastvrijheid, tidens us  houliksnacht. It wie geweldich. We haw ek genoten fan ut hearlike ontbijt Tige tank.

Erna, Brenda en Fenny.

 Wat een prettige ontvangst en omgeving.Fijn om weer even bij de paarden te zijn. Een heerlijke plek om tot rust te komen. We hebben erg genoten, vooral van het fijne ontbijt. Hopenlijk tot ziens.

 

Ik heb met de gordijnen open geslapen, zo mooi vind ik het hier. Genoten van de prachtige kamers, het heerlijke...Lees verder >>

Jannenco

 Hartelijk dank voor uw goede zorgen.

Een prachtige kamer,een heerlijk ontbijt, maar vooral de warme gastvrijheid...

 En wat is het hier mooi Zo mooi.

Loek en Marjan

 Enorm genoten van deze prachtige B&B. Wat een gastvrijheid en verwenning.  Bijzonder mooie omgeving, we hebben enorm genoten van deze prachtige B&B. Bijzonder mooie omgeving, we hebben ons prima vermaakt.  Jullie stralen enorm veel passie uit voor deze B& , wat een rijk bezit. Wij wensen jullie alle goeds toe en misschien komen we nog eens terug.

George en Gerda.

 Wij hebben 3 nachten mogen genietenvan een heerlijke nachtrust, met nadruk op rust. Wij hebben 3 ochtenen mogen genieten van een heerlijk ontbijt, met alles erop en er aan. Wij hebben 3 dagen Friesland mogen verkennen prachtige verhalen gehoord. Ontroerende verhalen  over vroeger en verhalen over nu en  hoezo "stugge ", Friezen, de Noord - Hollanders kunnen hier nog wat leren. Veel succes met de paarden en geluk voor jullie gezin.

Jac en HenriŽtte

Petje af hoor. Geweldig hoe jullie de mensen verwennen, in jullie prachtige woning. Jullie lieten ons zelfs mee genieten van de nieuwe aanwinst. Een prachtig nieuw veulentje, iets om super trots op te zijn. Maar waar we zeker van genoten , was jullie geweldige gastvrijheid, het sublieme ontbijt, de fijne kamer met alles  wat een mens nodig heeft, de leuke gesprekken.

Het was een genot om hier te zijn.

 

Joris en Marianne

Bij de ontvangst met thee en gebak, hebben we met jullie de wereld problemen doorgenomen. Rusland ,Turkije en de Paardefok. Erg leuk. De plek de inrichting en de kamer , zijn erg sfeervol en van alle gemakken voorzien. Zeker een B&B die we aan anderen zullen doorvertellen.

Marnix en Veronique

Zeer mooi en zeer aangenaam verblijf hier. Een echte "wom with a vieuw " gehad.Wij hebben hier enorm genoten, vooral van het zeer gastvrije onthaal. Wij voelden ons dadelijk thuisen zeer welkom. Het ontbijt was mooi verzorgd. Dank je wel voor deze fijne dagen.

Jan en Martha

 We waren hier maar een paar dagen,maar we hebben genoten van de hartelijke ontvangst, de prachtige kamer met uitzicht op de mooie paarden, het heerlijke ontbijt en de gezellige conversatie. Ons dagje op Schiermonnikoog was heerlijk. Bedankt voor alles, wij hopen nog eens te komen.

Eelke en Bep.

 Een "droom" van een  Bed & Breakfast werd hier werkelijkheid.Complimenten in alle opzichten en heel hartelijk bedankt voor alles.

Anneke en Erik.

 Roodbruin kleuren de paarden in de avondzon. Tegen de achtergrond van het weidse landschap, met z"n vele kleuren groen, geel en bruin. Hoe trots mogen wij zijn  bij het verblijf op zo,n prachtige locatie. Genietend van uw gastvrijheid, vriendelijkheid, uw prototypes van blije boer en boerin. Prachtige accomodatie, met liefde en toewijding verzorgd....Lees verder >>

Tiny en Jos.

 Bedankt voor de gastvrijheid, voor het geweldige ontbijt, voor het mooie verblijf . En het meebeleven van het mooie veulen, geboren tijdens ons verblijf." Kyolitha "bedankt.

Annemiek en Truus.

 Wat een plezierig verblijf,Hartelijke ontvangst heerlijk ontbijt, prachtige kamer, mooie omgeving en een zeer enthousiaste paardeman.

Met een zeer vriendelijke gastvrouw  . Dank voor alles.

Jan en Els.

 Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. De authenticiteit van de boerderij. En jullie echtheid als mens wisten we zeker te aprecieren.Een babbel over de boerestiel en de paardensport vonden we heel leuk.Friesland biedt  een prachtige natuur, heel afwisselnd. Fietstochtjes van de kust tot de Friese wouden, was elke minuut genieten. Een goed bed, een mooie locatie, lekker eten, alles voor een geslagde vakantie. Het gaat jullie goed. 

Anneke en Eelke.

 Rienk Boeles pleats, hat ùs bèst "smakke". Wat un rèst en wat wie it aardich om mei jim"e yn de kunde te kommen. Wij binne under de yndruk ,ek fan de tun (  Vlaskamp)  .Folle nocht yn"t  libben en sounens.

Jan en Ria.

 De Bolstienpleats en syn bewenners hawwe us un pear noflike dagen besoarge, de untfangst wie tige hertlik, as kamen we bij omke en muoike ùt fanhùs. De Miedema keamer prachtich mei sicht op de hynders  en it gea. It moarsiten: it koe net better, us fietstochten troch Dokkumer Walden en ald  East Dongeradiel...Lees verder >>

Fam. Willems.

 Bedankt voor het geweldig fijne verblijf in jullie B&B.

Een kamer met een wijds uitzicht en een vrolijk dartel veulen in de wei. s'Morgens een heerijk maar veel te uitgebreid ontbijt. We hebben er  met volle teugen van genoten en we komen vast en zeker nog eens terug.Nogmaals bedankt voor jullie geweldige gastvrijheid.

Jean. Pierre en Chaterine.

 De "Bolstienpleats" een B&B om u tegen te zeggen. Het was voor ons een verademing, 3 nachten in uw herenhoeve te mogen verblijven. Het jonge veulen zorgde voor de annimatie. De warme gezelligheid en gastvrijheid tekenen u.We wensen jullie het allerbeste toe, met de kinderen en kleinkinderen en in"t bijzonder gefeliciteerd met de geboorte van jukllie 9e kleinkind.

Grietje en Theun

 Beste mijnheer en mevrouw Terpstra,

Ik wilde u toch nog even via de mail bedanken voor het fijne verblijf bij u op de boerderij !
Wij hebben er enorm van genoten en kijken terug op een heel mooie dag en nacht in het mooie Dokkumse land. Ook mijn broer en mijn aanstaande schoonzus...Lees verder >>

Salsine DaniŽl en Rasmuus

Bedankt voor de overnachting op deze ptrachtige plek.De Kamer is zeer aangenaam en wij hebben het erg naar onze zin. Nu gaan wij verder fietsen richting Holwerd, maar misschien komen wij wel een keer terug , zo mooi is het hier.

Kathleen en Johan.

Bedankt voor de zeer hartelijke ontvangst ( met Friesche  oranjekoek ). Wij hebben heerlijk geslapen en genoten van de rust op deze mooie lokatie. Met vriendelijke vakantie groeten.

 

Benedicte.

Wat een gezellige , comfortabele, rustige en brandschone kamer. Ik voelde me direct thuis, mede dankzij de vriendelijke gastvrouw en heer. En wat een heerlijk ontbijt.

Hartelijk dank en veel geluk met het nieuwe veulentje , dat vannacht geboren is.

DaniŽlle Quirin

Helaas was ons verblijf van korte duur , maar we hebben in tijd heel erg genoten van deze mooie B&B ,alsook van de hartelijke ontvangst. De kamer en het ontbijt zijn tot in de puntjes verzorgd. We komen heel graag gauw weer terug.

Albert en Loes.

Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst. Na eerst een rondleiding kregen we een kopje thee met Fries gebak.Nog wat gezellig gebabbel , toen onze kamer , was perfect. Goed geslapen en de andere ochtend een super ontbijt. We hebben een paar heerlijke ontspannen dagen gehad. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.en hopenlijk tot een volgende keer.

Thea en Jan.

Wij bedanken jullie voor de gastvrije ontvangst., met als verrassing koffie met Fries oranjegebak. Onze kamer was prima met uitzicht op het weidse landschap.Heerlijk ontbijt  meer dan voldoende.We hebben 3 fijne dagen beleefd. Hartelijk dank voor de fijne gesprekken over van alles en nog wat. en de passie voor de paarden.Veel succes met de fokkerij. Bedankt.

Natal en Roman

Vielen dank/ Thank you.

We wanted a guiet , relaxing.

Vacantion in the country and we got it. Delicious breakfast too.

We wil come back Soo.

Natal en Roman 

  ( VS )  ( Germany )

 Visting  from Cologne, Germany.

Wim en Willie.

Beste Annie en Meile ,

Wat fijn dat we jullie hebben ontmoet en mochten genieten van de prachtige "Bed & Breakfast", in jullie boerderij.Wij wensen dat jullie in goede gezondheid , nog heel veel jaren samen  van deze plek en elkaar kunnen genieten.

Veel liefs en groeten uit Kaatsheuvel.

Fam. Swinnen - Kesters.

Wij hebben genoten van jullie warme gastvrijheid. Meile wij hebben genoten van de verhalen over de paarden en hopenlijk mogen wij in de toekomst nog van u horen, hoe het met de paarden gaat.

Het was een heerlijkl ontbijt . Een super verblijf . Wat is het mooi in Friesland. Prachtige natuur.

Clivbe en Truke,

One of the bestB&B, We have eves stayat  at.It must be the best in Dokkum. Your hospitaliyy warmt and breakfast are memorable.

Wel in het kort: het was zo goed dat we zeker proberen terug te komen. Het gaat jullie goed. Kent Engeland   Tyge tank.

Romain en Jeanine.

Bedankt voor de hartelijke ontvangst, het gevarieerde en overheerlijke ontbijt, met uitzicht op de omgeving.De mooie kamer liet toe om van een rustige nacht te genieten en  nieuwe energie op te doen voor de winderige fietstochten en om een tal mooie dorpen en steden te bezoeken. Het was een heerlijk verblijf  met nu en dan een paar hartelijke en nieuwsgierigheid opwekkende gesprekjes.

HenriŽtte en Piet.

Als boerenzoon voelde ik me meteen thuis op de grote boerderij , schitterend. Mijn vrouw Henriëtte vond het allemaal mooi, fantastisch. We hebben ontzettend genoten van Friesland,   het verblijf  bij jullie was de kers op de taart, waarvoor onze hartelijke dank. Wat een geweldige gastvrijheid en verzorging van ons verblijf. Wij wensen jullie voor de toekomst veel goede gezondheid, geluk en succes  en een hel trots gevoel met de paarden.

Vincent en Mieke.

Echt genoten van deze topmensen, toplocatie. Zalige rust ervaren.

Will en Tineke.

Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid.Wij hebben het hier fijn gehad.De laatste mooie dagen van de zomer van 2016  waren  super.Mijn  man heeft genoten over de verhalen van de paarden.Wij wensen jullie het aller aller beste toe.Bedankt nogmaals voor al het lekkers dat wij kregen.

Erik en Margot.

Het was louter toeval dat we op deze fijne plek terecht kwamen.Maar wat hebben we genoten van  zowel de accomodatie als de heerlijke rust. Overal is zorg aan besteed en dat maakt het  zo mogenlijk nog fijner om te verblijven. Ons uitstapje naar Schiermonnikoog was vanaf hier prima te doen. De expitioneel mooie aprildag maakte het helemaal af.

Olaf en Marlies

Hartelijk dank voor de ontvangst en uw gastvrijheid. Wat is het heerlijk om hier , na een dagje Dokkum en een dagje Schiermonnikoog , terug te komen en te genieten van de kamer , het heerlijke uitzicht en oh wat fijn die stilte. We hebben genoten van de verhalen van meneer Terpstra , over de geschiedenis van huis tuin , koetshuis en stallen. Met het heerlijke ontbijt van mevr. Terpstra is een dag goed begonnen.

Pauli en Robert.

Dank dat we mochten genieten van jullie heerlijke boerderijleven en de mooie omgeving.Het ontbijt was overvloedig en ons verblijf hier weldadig.

Ria en Toos.

Nog nooit een bed en ontbijt arrangement geboekt, tot kortgeleden. En dat in het hoge Noorden. Om te beginnen het ontbijt , alles stond voor ons klaar, zag er compleet uit en smaakte heerlijk. Aan tafel met uitzicht op de hele wereld. Daar word je blij van. Dan het bed op de kamer...Lees verder >>

Marie - Louise

Wat een gastvrije ontvangst en wat een lieve mensen. Een heerlijke en comfortabele kamer , in een prachtige rustige omgeving.

Het was echt de moeite waard. We komen graag nog eens terug.

Janneke.

Ontbijt liefdevol gemaakt, met zorg passend bij mijn dieetwensen.

Het mooie en fijne bed.

Om na een dag hard werken, met een kop thee en een praatje ontvangen te worden.

De prachtige omgeving. In èèn woord geweldig.

Yde en Ina.

Lieve fam. Terpstra.

We hebben het hier reuze naar ons zin gehad.Zo leve ontvangst , thee met Friese koek.De rondleiding de paarden. Het heerlijke slapenin de mooie kamer, het uitgebreide ontbijt. Alles top verzorgd. Natuurlijk komen wij terug. Hartelijk dank voor alles.

Gera.

Van 10- 15 juli was ik jullie gast, in de Miedema kamer. Wat heb ik het deze dagen goed gehad en wat heb ik genoten van de goede en attente zorg. De geriefelijke kamer, de rust,  het sfeervolle en verzorgde huis en de heerlijke tuin.

Ik heb de omgeving verkend  en genoten van de...Lees verder >>

John en Yvonne Zijlstra

A mooi house, and propertij.Welcoming host and wholesome food .  Thank you.

Bennie en Annie.

Wat kun je nog toevoegen, aan alle dank en lof die jullie van voorgaande gasten hebben gekregen. We kunnen het alleen maar onderstrepen. Wel schoot me een versje van Toon Hermans te binnen.

Dit is een plek om lief te hebben . Een plek en een land om lief te hebben.Een land en een...Lees verder >>

Erwin en Natasja.

Onze tweede keer bij jullie,het voelde als tuiskomen. De hartelijke ontvangst, de door Annie o zo mooi versierde kamer voor Pa en Ma voor hun 55 jarig huwelijks jubileum.Waar tref je dit nog, juist in het mooie Friesland , bij de fam. Terpstra. Alles zo goed verzorgd en mooi. Er zijn zoveel woorden...Lees verder >>


  • Geschreven op: 13-01-2016
    U bent de gelukkige winnaar van een Booking. com... Lees verder >>


Fam. Terpstra
Dokkumerwei 2
9121CD Aalsum/Dokkum
tel: 0519-292648
mobiel 06-51108329
* Gratis WIFI

U kunt ons bellen of ons contactformulier invullen.

Bekijk ook onze pagina op Facebook!